Advertisement

Burak Yilmaz Lille / Football Soccer Yilmaz Double Helps Lille Regain Top Spot With Comeback Win At Lyon The Star / Kulüpten yapılan paylaşımda da taraftarımız ayın oyuncusu olarak burak yılmaz'ı seçti.

Burak Yilmaz Lille / Football Soccer Yilmaz Double Helps Lille Regain Top Spot With Comeback Win At Lyon The Star / Kulüpten yapılan paylaşımda da taraftarımız ayın oyuncusu olarak burak yılmaz'ı seçti.. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Kulüpten yapılan paylaşımda da taraftarımız ayın oyuncusu olarak burak yılmaz'ı seçti. Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Beşiktaş'tan fransa'nın lille takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz, takımının formasını ilk kez belçika temsilcisi mouscron ile oynanan hazırlık maçında giydi. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi!

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım.

U Rtgjeqtdmu M
U Rtgjeqtdmu M from images.beinsports.com
Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

(lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating).

Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Lille bitime 3 hafta kala psg'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Lille kariyerini başarıyla sürdüren burak yılmaz çıktığı 8 maçta 4 gole imza attı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi! Lille, burak yılmaz önderliğinde geri. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en.

Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Lille, burak yılmaz önderliğinde geri. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına.

Football Soccer Yilmaz Double Helps Lille Regain Top Spot With Comeback Win At Lyon The Star
Football Soccer Yilmaz Double Helps Lille Regain Top Spot With Comeback Win At Lyon The Star from apicms.thestar.com.my
Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi! Maça hızlı başlayan brest, ilk yarıda 27 dakikada üç gol buldu. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek.

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı.

Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Burak yılmaz, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu (35 yaş 141 gün). Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Kulüpten yapılan paylaşımda da taraftarımız ayın oyuncusu olarak burak yılmaz'ı seçti. Beşiktaş'tan fransa'nın lille takımına transfer olan milli futbolcu burak yılmaz, takımının formasını ilk kez belçika temsilcisi mouscron ile oynanan hazırlık maçında giydi. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Sparta prag'ın golünü 71'de ladislav krejci attı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına.

2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Lille bitime 3 hafta kala psg'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz.

Hakcpohkt3zxim
Hakcpohkt3zxim from www.getfootballnewsfrance.com
35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi!

Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Lille, burak yılmaz önderliğinde geri. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Sparta prag'ın golünü 71'de ladislav krejci attı. Lille bitime 3 hafta kala psg'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor. Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Lille teknik direktörün'den burak yilmaz açiklamasi!

Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı burak yilmaz. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı.

Posting Komentar

0 Komentar